Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Her devran hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir yük, mobilya veya sair bir beis bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Umumiyetle mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Not: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı doğruca itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Sektör binasında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

- İnternet sitesinin işlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak aşağıda görev meydan illere görev vermekteyiz.

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz iyi ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi hediyeı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Bu kapılar temel olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı Yangın Çıkış Kapısı kapalı kalmasını sağlamlar.

Strüktürların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına izin verilmektedir.

Report this wiki page